Over ons

Wij zijn Gigapret attractieverhuur, een attractieverhuurbedrijf dat is gespecialiseerd in het verhuren van springkussens, stormbanen, rodeostieren en andere attracties voor jong & oud. In 2023 bestaat het bedrijf alweer tien jaar! Jaren waarin we veel hebben geleerd, mooie producten hebben gekocht, maar bovenal: veel mensen hebben blij gemaakt. En dat is dan ook onze missie:


 "Onze klanten een onvergetelijke dag bezorgen!"

Hoe we dat bereiken? Door oprecht geïnteresseerd te zijn in uw wensen en mee te denken. Door een gevarieerd assortiment aan te bieden dat elk jaar weer wordt uitgebreid. Door flexibele bezorg- en ophaaltijden te hanteren en veel producten op te bouwen en af te breken. Door aan elke klant dezelfde goede service te bieden. Kortom: door ons dag in dag uit voor 100% voor u in te zetten!


Ons team

Ons team bestaat enkel uit vriendelijke en gedreven medewerkers. Deze medewerkers staan iedere dag voor u klaar om uw bestelde producten op professionele wijze te bezorgen, op te bouwen, af te breken en weer op te halen. Ze hebben plezier in hun werk en denken graag met u mee om de producten op de beste plek neer te zetten. Daarnaast zijn zij ook opgeleid om tijdens grote evenementen te begeleiden bij stormbanen en andere grote attracties. Dit alles uiteraard met een glimlach ;-).

Naast het contact met de klant, is het team onderling ook druk bezig om het beste uit het bedrijf te halen. Zo wordt er onderling veel gesproken en nagedacht over uitbreiding van het assortiment. Daarnaast wordt er tijdens verschillende evenementen tijd genomen om te fotograferen en te filmen, zodat wij u een compleet beeld kunnen geven van wat wij te bieden hebben. Benieuwd naar de Gigapret beleving? Neemt u dan een kijkje op onze Facebook pagina.